اخذ ویزای کانادا توریستی مولتی 5 ساله + تور آنکارا

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا مولتی ۵ ساله

اخذ ویزای کانادا توریستی مولتی ۵ ساله + تور آنکارا

مدارک و شرایط لازم جهت اخذ ویزای کانادا :

 مدارک شناسایی :

شناسنامه – کارت پایان خدمت – سند ازدواج یا طلاق
اصل و کپی رنگی پاسپورت جدید و قدیم و کپی رنگی تمامی ویزاهای قبلی
۲ عدد عکس ۴*۳٫۵ (مربوط به ۶ ماه گذشته)

مدارک مالی :

پرینت کارکرد ۶ ماهه حساب بانکی
تاییدیه تمکن مالی، سند ملکی

مدارک کاری :

سابقه بیمه تامین احتماعی
کارمند دولتی : کارت پرسنلی – حکم استخدام – فیش حقوقی
کارمند خصوصی : معرفی نامه از شرکت – روزنامه رسمی شرکت
کارفرما : روزنامه رسمی – آگهی آخرین تغییرات – لیست بیمه پرسنل
اساتید دانشگاه : کارت پرسنلی – حکم استخدام – فیش حقوقی
بازنشستگان : کارت یا حکم بازنشستگی – فیش حقوقی
دانشجویان یا دانش آموزان : اشتغال به تحصیل – کارت دانشجویی یا دانش آموزی
پزشک : کارت نظام پزشکی – پروانه مطب – حکم (شغل بیمارستانی )– لیست بیمه پرسنل
مشاغل آزاد :جواز کسب یا پروانه بهره برداری – کارت بازرگانی – رسید پرداخت مالیاتی – لیست بیمه پرسنل

 

مدارک ویزا کانادا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آدرس: تهران صادقیه ، سازمان آب غربی ، گلستان یکم پلاک 23 واحد 7

شماره تماس :45806-021

شماره تماس ویژه :44082883-021

شماره تماس با مدیریت:09017032223

ساعت کاری:شنبه تا چهار شنبه 17:30-9
پنچ شنبه 14-9

به ما پیام دهید

© تمامی حقوق محفوظ می باشد. شرکت خدمات مسافرتی رهاسیر