اخذ ویزای کانادا توریستی مولتی 5 ساله + تور آنکارا

ویزای کانادا مولتی 5 ساله

اخذ ویزای کانادا توریستی مولتی 5 ساله + تور آنکارا

viza o3

مدارک و شرایط لازم جهت اخذ ویزای کانادا :

 مدارک شناسایی :

شناسنامه – کارت پایان خدمت – سند ازدواج یا طلاق
اصل و کپی رنگی پاسپورت جدید و قدیم و کپی رنگی تمامی ویزاهای قبلی
2 عدد عکس 4*3.5 (مربوط به 6 ماه گذشته)

مدارک مالی :

پرینت کارکرد 6 ماهه حساب بانکی
تاییدیه تمکن مالی، سند ملکی

مدارک کاری :

سابقه بیمه تامین احتماعی
کارمند دولتی : کارت پرسنلی – حکم استخدام – فیش حقوقی
کارمند خصوصی : معرفی نامه از شرکت – روزنامه رسمی شرکت
کارفرما : روزنامه رسمی – آگهی آخرین تغییرات – لیست بیمه پرسنل
اساتید دانشگاه : کارت پرسنلی – حکم استخدام – فیش حقوقی
بازنشستگان : کارت یا حکم بازنشستگی – فیش حقوقی
دانشجویان یا دانش آموزان : اشتغال به تحصیل – کارت دانشجویی یا دانش آموزی
پزشک : کارت نظام پزشکی – پروانه مطب – حکم (شغل بیمارستانی )– لیست بیمه پرسنل
مشاغل آزاد :جواز کسب یا پروانه بهره برداری – کارت بازرگانی – رسید پرداخت مالیاتی – لیست بیمه پرسنل

 

مدارک ویزا کانادا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما

  •    ایران ، تهران ، فلکه دوم صادقیه ، سازمان آب غربی، گلستان یکم، پلاک 23، واحد 7

  •     صدای مشتری: 09017032223

  •     مدیریت: 09357822378

  •    ایمیل: rahaseir.agency@gmail.com

         

به ما پیام دهید

© تمامی حقوق محفوظ می باشد. شرکت خدمات مسافرتی رهاسیر

به کانال لحظه آخری رها سیر بپیوندید
Telegram_logo.svg