ویزای سنگاپور

ویزای سنگاپور

مدارک و شرایط لازم جهت اخذ ویزای سنگاپور :

اسکن صفحه اصلی پاسپورت همراه با امضای مسافر

اسکن عکس رنگی با پس زمینه سفید (عکس اسکن شده باید جدیدترین عکس باشد و با کیفیت بالا اسکن شود و به هیچ وجه عکس اسکن شده با عکس پاسپورت یکسان نباشد.

زمان لازم برای اخذ ویزای سنگاپور ده روز کاری میباشد .برای سفر به سنگاپور حداقل باید از دو هفته قبل از رفتن برای سفر اقدام نمایید.

اعتبار پاسپورت متقاضی باید بیش از 6 ماه باشد.

در صورت عدم موافقت ویزا از طرف اداره مهاجرت سنگاپور  به هیچ عنوان مبلغ ویزا قابل برگشت نمیباشد و هیچ دلیلی برای عدم موافقت اعلام نخواهد شد.

ویزا سنگاپور

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما

  •    ایران ، تهران ، فلکه دوم صادقیه ، سازمان آب غربی، گلستان یکم، پلاک 23، واحد 7

  •     صدای مشتری: 09017032223

  •     مدیریت: 09357822378

  •    ایمیل: rahaseir.agency@gmail.com

         

به ما پیام دهید

© تمامی حقوق محفوظ می باشد. شرکت خدمات مسافرتی رهاسیر

به کانال لحظه آخری رها سیر بپیوندید
Telegram_logo.svg